Massagetherapie bij verlies & rouw

"Tijdens de sessie gebeurde er iets waar ik wel van onder de indruk was: ik voelde een emotie die ik niet vaak toelaat of misschien zelfs niet eerder echt heb toegelaten. Toen we klaar waren voelde ik zoveel ruimte op die plek en ik voelde mij licht. Ik voelde mij zelfs blij! Terwijl het heel emotioneel was".
man, 54 jaar
"Het is intens om mijn lichaam als ingang naar mijn emoties te gebruiken. De sessies hebben me geholpen inzichten te krijgen in patronen en in gedachten die mij steeds in de weg zitten. Ik ben je heel dankbaar dat je me zo het gevoel hebt gegeven dat wie ik ben goed genoeg is".
vrouw, 41 jaar
"Het was heel prettig om mijn lichaam als uitgangspunt te nemen voor het voelen van mijn emoties. Mijn gedachten helpen mij eigenlijk niet daarbij. Die draaien in cirkels rond en lijken nooit verzadigd. Ik zou het iedereen aanraden, zeker ook mensen die wat meer in hun hoofd zitten. Ik ben blij met hoe je het aanpakt. Ik voel me steeds meer op mijn gemak. Ook de zorgvuldigheid van hoe je met mij en mijn inbreng omgaat raken mij zeer".
vrouw, 37 jaar