Holistische massage

Door ons drukke leven zijn we steeds minder goed in staat om te luisteren naar de signalen van ons lichaam. het gedurende langere tijd negeren van deze signalen kan leiden tot stress, spanning, vermoeidheid en pijn.

Door middel van aandachtsvolle aanraking en het verdiepen van ademhaling nodig ik je uit om je aandacht in je lichaam te brengen en je volledig te ontspannen. In deze diepe ontspanning maak je een verbinding tussen je hoofd en je lichaam.

Je gevoelens, je gedachten en je lichaam. beïnvloeden elkaar en vormen samen een geheel. 

Een belangrijk uitgangspunt van de holistische massage is dat je lichamelijke ongemakken je iets te vertellen hebben. De massage kan je helpen om inzicht te krijgen in hoe jouw gedachten en overtuigingen je lichaam beinvloeden.

Een holistische massage helpt je om je weer compleet te voelen.

Afhankelijk van jouw wensen maak ik tijdens de massage gebruik van de volgende technieken:

  • Holistische massage: lange verbindende strijkingen afkomstig uit de esalen massage.
  • Deep tissue massage: diepe en trage strijkingen die op de diepste spieren en op het bindweefsel om de spieren heen werken. De techniek is gericht op warmtevorming waardoor het mogelijk is beschadigingen aan het bindweefsel te herstellen.
  • Träger bewegingstecnieken: het ondersteunen van lichaamsdelen en het gelijktijdig toepassen van lichte stretch- en wiegbewegingen geeft een ervaring van gemak van bewegen.
  • Joint movement: ondersteunende bewegingen van de gewrichten.
"Lieve suzanne, wat een superfijne en heerlijke massage mocht ik ontvangen. Ik ben nu na afloop heel ontspannen na een best wel drukke dag. Je rust en zachtheid zijn heel bijzonder en die breng je over tijdens de massage. Dank je wel!"
Vrouw, 54 jaar
"Je rust, je warme aandacht. De zekerheid in je aanraking. Heel stevig en tegelijk zo liefdevol. Dank je lieve Suus, was zooooo fijn. "


vrouw, 36 jaar
"De intentie van de massage vind ik heel waardevol om van tevoren te vragen. Dit zette me aan het denken. Dit ging verder dan masseren, dieper. Ik voel echt dat er iets gebeurd is. De laatste aanrakingen op het gezicht waren ultieme ontspanning voor mij"
Vrouw, 33 jaar
"Ik voelde me volkomen veilig en ik kon helemaal mezelf bij je zijn. Alles mocht er zijn. Net of je precies voelde wat ik voelde en met weinig woorden heel duidelijk met me communiceerde. Ik voelde dat je alles met volledige aandacht en liefde deed."
VROUW, 62 jaar