Holistische massage

"Lieve suzanne, wat een superfijne en heerlijke massage mocht ik ontvangen. Ik ben nu na afloop heel ontspannen na een best wel drukke dag. Je rust en zachtheid zijn heel bijzonder en die breng je over tijdens de massage. Dank je wel!"
Vrouw, 54 jaar
"Dank je wel voor een liefdevolle ervaring. Vooral het laten zijn van wie ik ben. Ik kwam hier supergestresst binnen. Nu, na de behandeling voel ik me vrolijk en heb ik zin in de dag! Het voelt tijdens de massage alsof je de rust in jou overbrengt op mij."
vrouw, 48 jaar
"de intentie van de massage vind ik heel waardevol om van tevoren te vragen. dit zette me aan het denken. Dit ging verder dan masseren, dieper. ik voel echt dat er iets gebeurd is. je hebt hele fijne warme zachte handen. de laatste aanrakingen op het gezicht waren ultieme ontspanning voor mij"
Vrouw, 33 jaar
"Ik voelde me volkomen veilig en ik kon helemaal mezelf bij je zijn. Alles mocht er zijn, en dat gaf een veilig gevoel. Net of je precies voelde wat ik voelde en met weinig woorden heel duidelijk met me communiceerde. Ik voelde dat je alles met volledige aandacht en liefde deed."
vrouw, 62 jaar

massagetherapie‚Äč

"Ik ben verschillende keren voor massagetherapie sessies bij suzanne geweest Ik heb het gevoel dat ik mijn verhaal goed kan vertellen waarna zij mij door middel van massage begeleidt naar voelen in mijn lichaam. Ik voel me veilig bij haar. Ze communiceert duidelijk en stemt steeds goed af. Ik voelde een rust in mijn lichaam komen die ik lang niet heb gevoeld. de sessies hebben me inzichten gegeven die heel waardevol voor me zijn".
man, 50 jaar
"Dit was mijn eerste sessie. Ik vond het best spannend. Ga ik wel wat voelen? Jij hebt mij hier heel fijn in begeleid door mij de rust en ruimte te geven om naar mijn lichaam te luisteren. De nek behandeling was super ontspannend. Het schudden en wiegen van de armen en je helemaal overgeven aan de bewegingen die jij mijn lichaam laat maken is heerlijk".
vrouw, 54 jaar
"Lieve Suuz, wat was het mooi! Ik kwam bij jou met zoveel spanning in mijn lichaam en vertrok met een glimlach die de rest van de dag op mijn gezicht is gebleven. Dank je wel daarvoor!! Ik voelde me weer heel veilig bij je. Dat maakte dat ik durfde mee te gaan in de speelse zinnen die je zei en de geluiden die je maakte. Dat was heel bevrijdend. Emotioneel heeft het me ook ruimte gegeven. Ik zie alles nu wat lichter en luchtiger"..
Vrouw, 41 jaar