Holistische massage:
Een ritmische massage waarbij diepe, lange en verbindende strijkingen in een traag tempo uitgevoerd worden. De oorsprong hiervan ligt in de Esalen massage.
 

Door deze verbindende strijkingen te combineren met aandachtige aanraking, ademhaling en flow, komt je centrale zenuwstelsel tot rust en kun je dieper in contact komen met jezelf. Je komt zo volledig in het nu om te voelen wat er op dat moment in jou leeft. Op die manier werkt de holistische massage als een ‘bewegende meditatie’.

Deep tissue massage:

Deze techniek bestaat uit langzame diepe strijkingen en werkt door tot in de diepste spierlagen en het bindweefsel (fascia) om de spieren heen.

Door de intensieve druk en het langzame tempo krijgt verkleefd bindweefsel de tijd om te smelten en van vorm te veranderen. Het gevolg hiervan is meer flexibiliteit en elasticiteit van het weefsel. Hierdoor ontstaat een grotere bewegingsvrijheid van het lichaam.

Omdat veel van onze emoties in de fascia ligt opgeslagen is de kans groot dat je je ook op emotioneel vlak lichter gaat voelen.

Träger bewegingstechniek:

Deze vriendelijke en speelse techniek geeft een lichaamsbeleving van gemak van bewegen. Het bestaat uit het ondersteunen van verschillende lichaamsdelen en het gelijktijdig aanbrengen van een lichte stretch, wieg- en schudbewegingen.

Door de zachte, ritmische bewegingen word je uitgenodigd om spanningen los te laten en voel je hoe het lichter, vrijer en makkelijker kan. Het geeft je het weldadige gevoel weer thuis te zijn in je lichaam.

Joint movement:
Joint movement bestaat uit het passief bewegen van de gewrichten. Terwijl jij ontspant laat ik je voelen hoe het is om je arm of been vrij in het gewricht te bewegen. Dit kan het bewegingsbereik helpen vergroten, strakke spieren losmaken en je helpen herinneren aan je bewegingsmogelijkheden.